Startsida / Inlägg

Happy Pride!

av tramsfrans

För att citera Kristdemokraternas ungdomsförbund: nu börjar perversa veckan!!!

A post shared by Tramsfrans (@tramsfrans) on

Nu är det Pride! Eller som den där kränkta KDU-killen sa, ”nu börjar perversa veckan”. Firade självklart igår i hemmets lugna vrå med att steka på lite irländskt kött samtidigt som jag hade på mig den 13 meter långa boan som jag fick av Anne-Lie Rydé tidigare i år.

Fick dock stå en bit bort från spisen för att det inte skulle komma stekos på boan. Ja ni vet ju själva hur det är!

Apropå Pride så vill jag även slå ett slag för senast numret av QX där jag talar ut och snackar skit. Berättar t.ex. om den gången då en kille skrev att han ville hatknulla mig efter att jag skrivit elakt om Danny! Har ni inte möjlighet att plocka upp en QX så kan ni läsa intervjun här från sida 80 i tidningen.

Jag ska iallafall på Pride varje dag och om någon av er får syn på mig med ett glas bubbel i handen så är det bara att komma fram. Jag kommer bli lika glad som Anna Book när Arga Snickaren kom första gången!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Bea Blom
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB