Startsida / Inlägg

Blondinbella har outsourcat all matlagning

av tramsfrans
bella

Som ni alla redan vet så lever Blondinbella singelliv nu för tiden, och hela tillvaron är givetvis en stor succé. Ingen har någonsin varit lika bra på att vara ensamstående mamma som Blondinbella, och på jobbet så går det också jättebra!

Nu delar Blondinbella äntligen med sig av ett riktigt bra tips för att få vardagen att gå ihop under rubriken ”outsourca matlagning”. Först trodde jag det handlade om någon generös 15%-rabattkupong från Middagsfrid, men det visade sig vara ännu bättre. En total outsourcing av all matlagning!

”Så fort min exman flyttade ut ur huset anlitade jag hjälp med markservice hemma, även handling och matlagning varje dag. Alla har inte möjligheten att göra så det förstår jag också. Men jag kan och det ger mig mer tid till barnen (samt att jag tycker att det är vansinnigt trist att laga mat).”

Älskar att Blondinbella alltså har en privat kock nu för tiden. Det känns faktiskt väldigt rimligt att Bella har det. Alltid bra att ha en jourhavande resurs hemma som kan tina upp köttbullar till Gillis om det krisar.

”Jag tänker ’Hur hade en manlig VD gjorde om han separerade under småbarnsåren, jo han hade definitivt haft en au pair hemma’. Jag hämtar och lämnar själv på mina barndagar (lämnar 08.30 och går från kontoret 15.30) men att ta hjälp så att vi kan gå till parken busa efter hämtning och istället komma hem till en middag serverad (och önska vilka rätter vi vill ha!) är det bästa beslut jag har tagit.”

Älskar hur Bella försöker avdramatisera att hon har en privat kock hemma. Inget konstigt alls! Jag tänker mig att det skulle kännas ungefär som att bo permanent på en all inclusive-resort? Alltid en ljummen buffé som står uppdukad på köksön, och obegränsat med glass till ungarna. Bara att sätta sig till bords och koppla av med lite vin från en tapp.

Blondinbella ska verkligen alltid vara värst. Precis när det nästan har blivit socialt accepterat att ha städhjälp så anlitar hon en privat kock. Jag tycker dock att hon borde gå ännu längre och outsourca ÄNNU MER!

Till exempel det här med att hon envisas med att köra bil överallt. Det känns ju inte så tidseffektivt. Jag tycker absolut att hon borde överväga att skaffa en privat chaufför för att ytterligare effektivisera tillvaron. Tiden då hon blir skjutsad skulle till exempel kunna läggas på ett morgonmöte på Skype med ledningsgruppen på Löwengrip Care & Color, eller att hennes assistent ger henne en kort briefing om hur de asiatiska börserna har gått under natten. Eller ja, varför åka bil över huvud taget när man kan åka helikopter?

Snart är barnen dessutom så stora att det börjar bli dags att börja med aktiviteter, och då behövs det helt klart en resurs på heltid för att vara fotbollsmorsa. Typ baka grejer till basarer och köra ungar till Västerås på fotbollscup i gryningen. Bella kan dyka upp fem minuter innan matchen, heja på barnen och därefter susa vidare till nästa möte. Perfekt!

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB