Startsida / Inlägg

Anitha Schulmans göra slut-resa till Rom

av tramsfrans

Alla vet att det är romantiskt att åka till Italien. Har man inte knullat i Rom efter fem aperol spritz så har man inte varit kär på riktigt, som jag alltid brukar säga. Anitha Schulman åkte dock dit för att göra slut istället!

Det här låter ju helt rimligt. Åka till en av världens mest romantiska städer för att göra slut. Vad kan möjligtvis gå fel med en sån toppenidé! Vissa människor gör det verkligen svårt för sig själva. Man behöver inte direkt vara en Einstein för att förstå att en Italien-resa gör underverk för vilken relation som helst.

Efter att Anitha kommit hem från resan så talade hon ut i sin pod om vad som hänt.

”Jag träffar en kille. Jag är som sagt väldigt mån om att skydda mitt privatliv just nu. Jag vill inte att mina barn ska råka ut för någonting som de inte behöver ha någonting med att göra. Jag introducerar ingen person i mitt liv som inte behövs där rent fysiskt”

Det här med att vara ”väldigt mån” om att skydda privatlivet verkar ju ha gått sådär för Anitha Schulman. Det känns som att jag redan vet mer om Anitha Schulmans kärleksliv än mitt eget. Kämpa!

Vi hade vandrat längs samma väg i ungefär två månader, du och jag. Men det var här i Rom som det skulle ta slut – det var vi överens om. Vägskälet stundade. Du skulle till höger, jag till vänster. Bort från allt som hette åldersskillnad, barn och olika stadier i livet. När jag kom hem insåg jag att det som egentligen skulle vara avslutet snarare var startskottet, och jag blev livrädd. Men det som då sågs som problem ser jag idag bara som härliga ingredienser i vår fina, underbara relation. Jag kommer ihåg att det var här i Rom som jag höll din hand ute bland folk för första gången – och nu när vi, fyra månader senare, vandrar längs samma gator är jag helt övertygad – jag kommer aldrig att släppa den.

A post shared by Joel Åhlén-Nyström (@joelahlennystrom) on

Det finns ändå något väldigt gulligt i hur naiv man är som nykär. Typ det här ”tänk att vi var här i mars och att vi nu går på samma gata igen hela FYRA månader senare!”. Jättelång tid verkligen!!! Och det här med åldersskillnad, barn och olika stadier i livet är givetvis bara ”härliga ingredienser” i relationen och inte alls något reellt hinder.

Fortsättning följer på denna starka kärlekssaga. Vart ska de åka för att göra slut nästa gång? Jag har hört att Paris är jättefint på våren!

 

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in i vårt inloggningssystem SPiD. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Du kan läsa mer om vårt inloggningssystem här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Bea Blom
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB