Startsida / Inlägg

Camilla Läckbergs och Simon Skölds bröllop

av tramsfrans

I helgen så gifte sig Camilla Läckberg och Simon Sköld ”i hemlighet”. Jag vet inte hur hemligt det var eftersom ungefär halva kändis-Sverige var inbjudna till festen, men jag antar att allting är relativt! Efter att ha lurat alla i inbjudningen och hävdat att det var en födelsedagsfest, så stod det snabbt klart att gästerna i själva verket blivit inbjudna till det närmaste som vi kommer komma ett kungabröllop den här sommaren.

Något som däremot inte brukar finnas på kungabröllop är en inhyrd tatuerare! Det här hade dock Camilla och Simon tänkt på i förväg. Ni vet hur det är när man ska på fest! Man tänker alltid ”hoppas det finns en tatuerare på plats så att jag kan gravera in något permanent på min kropp efter en flaska vin”. Aftonbladet rapporterar:

”Då passade brudgummen på att karva in ett minne som aldrig bleknar. På Instagram Stories visar Simon Sköld upp sin nya tatuering på foten. Budskapet? ”Happy life 17/6”.

’En tatuerare på festen visade sig vara succé, gjorde sjukt ont att tatuera foten’, skriver han.”

Happy Life 17/6. Djupt. Man kan säga mycket om Simon Sköld, men han är iallafall rak och tydlig i sin kommunikation. Vissa personer tatuerar in kinesiska tecken eller citat på latin, men Simon Sköld är mer pragmatisk. Dessutom så matchar det hans tidigare tatueringar!

”Simon Sköld har sedan tidigare texten ”Happy wife, Happy life” tatuerat på vaden. Tatueringen väckte hån i sociala medier i våras. Då gick Camilla Läckberg ut och stöttade honom med orden:

’Själv är jag dock mest nöjd att ha hans motto i livet permanent inskrivet: ”Happy wife, Happy life’.”

Om jag inte räknat helt fel så innebär det här alltså att Simon Sköld har tatuerat ”happy” på inte mindre än tre olika ställen på kroppen nu. Kan man verkligen vara tillräckligt tydlig? Han borde tatuera in det på ännu fler ställen på kroppen för att minimera risken för missförstånd!

Happy Wife. Happy Life. Happy Life 17/6. Starkt. Kunde inte ha sagt det bättre själv! Ord som innehåller fler än två stavelser är helt klart överskattade.

När @simonskold sjunger för @lackberg Inte ett öga torrt. #simcamwedding

A post shared by Fredrick Federley (@federley) on

Det bästa med bröllopet var dock när Simon Sköld framträdde med ”Marry you” med Bruno Mars. Inte ett öga torrt. Det är så märkligt, men av någon anledning så finns det bara ett enda klipp på hela Instagram när Simon sjunger trots att det var så fint!

Jag är dock glad för Camillas och Simons skull! Helt ärligt så känns det som att de gift sig med varandra MINST två gånger tidigare. Det här var verkligen på tiden.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB