Startsida / Inlägg

Sean Banans bristfälliga makeover

av tramsfrans

Som jag tidigare har rapporterat så är Sean Banan aktuell med ”Hemliga miljonären” på Kanal 5. ”Hemliga miljonären” är ett program där kändisar får chansen att visa hur otroligt godhjärtade personer de är genom att bli filmade när de gör snälla saker mot vanliga människor och ger dem massa pengar.

För att inte bli igenkända så måste kändisarna klä ut sig till oigenkännlighet. Tanken är ju att personerna som kändisarna hälsat på ska bli överraskade på slutet när de avslöjar att de i själva verket är livs levande C-kändisar!

Det är här det börjar bli problematiskt för Sean Banan. Mest för att hans såkallade ”utklädnad” verkar bestå av ett lösskägg med tillhörande mustasch?

Stark look ändå. Alltså, kan NÅGON gå på det där? Lösmustasch och lösskägg? Och en riktigt folklig mössa! Varför inte komplettera med en clownnäsa när man ändå håller på!

Sean Banan förklädd till oigenkännlighet! Alltså, jag blir nästan provocerad över hur halvhjärtad den här makeovern är. Jag vet inte vad Hemliga miljonären har för programbudget, men spontant så kan jag känna att de kanske borde lagt lite mer pengar på att göra Sean Banan mer hemlig.

Typ kanske investera i en peruk eller ett mer heltäckande skägg som faktiskt ser trovärdigt ut? Om man gör ett program som går ut på att man inte ska bli igenkänd så känns det som en rimlig investering. Eller iallafall göra något mer ambitiöst än att låta en sminkös limma på en lösmustasch. Skärpning!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Bea Blom
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB