Startsida / Inlägg

Pensionsmyndighetens dödsbråk med Gunilla Persson

av tramsfrans

Foto: Privat

Gunilla Perssons liv är just nu kantat av motgångar. Inte nog med att huset har brunnit upp, nu har dessutom Pensionsmyndigheten i Sverige börjat misstänka att Gunillas mamma Iris har dött och att Gunilla FUSKAR med hennes pension! Aftonbladet rapporterar:

”Hittills har Iris fått sin pension automatiskt. Men i februari upphörde enligt Gunilla utbetalningarna plötsligt att komma.

Hollywoodfrun uppger att myndigheterna misstänker att Iris är död, men att Gunilla medvetet hemlighåller det för att kunna fortsätta att lyfta mammans pension.”

Nu börjar man verkligen ifrågasätta Pensionsmyndighetens kompetens. Jag kan inte tänka mig någon person som är MER levande än Gunilla Perssons mamma? Ingen som jag känner är mer vital och levnadsglad än Iris. Hon brukar ju till och med följa med när Gunilla går på dejt? Hörseln kanske inte är vad den har varit, men hon är iallafall levande i allra högsta grad.

”– Det är vidrigt. Det här är en fortsättning på den personliga vendetta som plågat mig sedan jag blev känd, rasar Gunilla.

Hon uppger att myndigheterna hävdar att hon informerats i brev som skickats till mammans adress i Högsjö.”

Klassisk rättshaveristiskt beteende! Den fasta, otvivelaktiga övertygelsen att samtliga myndigheter har ingått i en ondsint maskopi mot Gunilla och hennes familj bara för att jävlas. De har inget bättre för sig!

På Pensionsmyndigheten nekar man dock bestämt till anklagelserna och hänvisar till rådande lagar och regler.

”På Pensionsmyndigheten menar man att levnadsintyg krävs för alla personer som bor i ett land som inte skickar folkbokföringsuppgifterna till svenska myndigheter automatiskt.

– På något vis ska man kunna intyga att man fortfarande är vi liv, det framgår i socialförsäkringsbalken. Vi skickar ut brev en gång per år, säger en handläggare på myndigheten.”

Jag vet inte vem jag ska tro på. Pensionsmyndigheten eller Gunilla Persson? Pensionsmyndigheten hävdar alltså att myndigheten INTE har någon personlig vendetta med Gunilla Persson? Det tror jag först när jag ser det! Typiskt Pensionsmyndigheten att sparka på den som redan ligger.

”Att kravet på levnadsintyget kommer nu – efter att Iris varit med i amerikansk nyhetsrapportering efter branden i Hollywoodstjärnans hus – skrattar Gunilla glädjelöst åt.

– Man ser ju henne i bild, när hon sitter vid ambulansen. Dessutom är mamma med i kommande säsongen av ”Svenska Hollywoodfruar”.

 Ännu ett typiskt tecken på rättshaverism! Alltså att Gunilla tror att Pensionsmyndigheten följt utvecklingen kring husbranden, följt amerikansk nyhetsrapportering och att det inte är en slump att brevet skickades ut just nu. De har bara kallsinnigt väntat på rätt tillfälle att hugga henne i ryggen!

Fortsättning följer på Gunilla Perssons krig mot Pensionsmyndigheten. Spontant så känns det som att Pensionsmyndigheten inte vet vad de har gett sig in på, men bring it on!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Bea Blom
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB