Startsida / Inlägg

Tröjkaoset på Charlotte Perrellis instagram

av tramsfrans

Schlagersverige skakas just nu av en tröjskandal på Charlotte Perrellis instagram. Det var igår kväll som Charlotte Perrelli la upp en bild på sig själv i en t-shirt med budskapet ”Queens are born in October”, och passade även på att klistra in en del andra kända sångerskor/kollegor i bilden. T.ex. Beyonce och Lady Gaga.

Skärmavbild 2017-04-26 kl. 15.27.46

Problemet är bara att varken Beyonce, Lady Gaga, Rihanna eller Jennifer Lopez fyller år i oktober. Det här har orsakat en förtroendekris på Charlotte Perrellis instagram, där följarna ifrågasätter om Charlotte verkligen går att lita på.

”Hehe, alltså det är ju nästan ironiskt på ett roligt sätt att ingen av dem är födda i oktober. Det visar ju så tydligt hur man bara köper allt på nätet utan källkritik”. 

”Fast det är bara du som är född i oktober @laperrelli har du fallit för falsk reklam?”

Ja ni ser ju själva. Folkstorm! Skandal att Charlotte Perrelli inte kollar upp bakgrundsfakta innan hon tar på sig en tröja med ”Queens are born in October” på. Vem kan man egentligen lita på i den här världen om informationen inte stämmer i ett skämtsamt kollage som Charlotte Perrelli har lagt upp på Instagram? Vart är världen på väg?

Charlotte Perrelli vill dock absolut inte erkänna att hon haft fel om Rihannas födelsedag. I kommentarsfältet bemöter Charlotte kritiken såhär:

”Det handlar inte om källkritik. Ingen går på det…. är bara en rolig fluga. Finns i alla månader” 

Älskar det här dramat! Alltså att Charlotte är för stolt för att säga hon inte har koll på när Jennifer Lopez fyller år. Om man ska tro Charlotte så visste hon redan innan att ingen av de på bilden fyller år i oktober, men att hon valde att lägga upp bilden ändå eftersom det var ”en rolig fluga” och att tröjan ”finns i alla månader”. Man ba ja, fast det var ju inte det som det här handlade om?

Det går ju inte att komma ifrån att det är lite konstigt att lägga upp en bild på sig själv och fyra andra kvinnor med texten ”Queens are born in october” när fyra av de fem kvinnorna fyller år under helt andra månader. I synnerhet om man skriver ”Känns som jag är i bra sällskap” som bildtext.

Speciellt logiskt är det iallafall inte. Det är typ som att ha på sig en ”I love Paris”-tröja med ett motiv av Big Ben?

Jag unnar dock Charlotte den kortvariga lyckan som hon fick uppleva när hon trodde att hon delade födelsedagsmånad med USA:s absolut största artister. Underbart är kort. Kämpa på Charlotte! För mig är du alltid en queen oavsett om du delar födelsedagsmånad med Lady Gaga eller inte.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Malin Wandrell
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB