Startsida / Inlägg

Slut mellan Bonde-Sigrid och Pål?

av tramsfrans

Det är mycket Bonde söker fru på bloggen nu, och ni som inte har hängt med får helt enkelt skylla er själva!!! Jag hade egentligen inte tänkt blogga om Bonde söker fru två dagar i rad, men har inget annat val nu när blixten har slagit ner i ställverket igen hemma hos Sigrid Bergåkra från förra säsongen. Det är tydligen slut mellan henne och Pål? Den mystiska hästmiljonären från Dalarna som kunde backa med släp!

Det har varit många turer fram och tillbaka med Sigrid och Pål. I februari tog de beslutet att ”lämna offentligheten för gott”, och det var ett löfte som höll i ungefär 48 timmar innan nästa intervju.

Nu så är alltså kärlekssagan över, om man ska tro Hänt Extra. Trots beskedet att ”lämna offentligheten för gott” så har Sigrid pratat med media. Expressen rapporterar:

”Nu berättar Sigrid Bergåkra för Hänt Extra om svårigheterna med all uppmärksamhet kring henne:

– Folk är jättefina och jag får mycket värme från allmänheten, men jag kan inte sticka under stol med att det också trasslat till det för mig. Det har det verkligen gjort, säger Sigrid till tidningen.”

Trots svårigheterna med all uppmärksamhet så fortsätter Sigrid att svara på frågor från media! Föga överraskande så har det inte gjort saken bättre. Om man upplever att uppmärksamheten man får är ett problem så borde man kanske sluta prata med journalister och ge dem uppslag till artiklar, men det gör inte Sigrid!

”– Jag vet inte vad jag ska svara på det, svarar hon på Hänt Extras fråga om allt mellan henne och Pål är som det ska.

Enligt Hänt skrev Sigrid i samband med terrordådet i Stockholm ett inlägg på Instagram om att inte deppa ihop. Där nämnde hon också sin relation:

‘När världens ondska gör sig påmind så nära oss och min privata relation sköljt över mig med besvikelse då ska man inte krokna och deppa ihop!’”

Jag har inte sett instagraminlägget eftersom Sigrid har låst profil, men rent spontant så känns Sigrid Bergåkra som den enda personen i hela Sverige som är kapabel till att jämföra terrordådet i Stockholm med sin egna havererade relation som SKÖLJT ÖVER HENNE med besvikelse. Jag ÄLSKAR Sigrids totala avsaknad av proportioner!

Nu återstår det att se vad som händer härnäst? Alltså, förutsatt att de faktiskt gjort slut på riktigt? Det bästa som kan hända nu är att Sigrid får vara med i Bonde söker fru en gång till. Om det är NÅGON som har kapacitet att vara med i Bonde söker fru två säsonger i rad så är det faktiskt Sigrid Bergåkra. Jag håller tummarna!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Bea Blom
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB