Startsida / Inlägg

Samir och Sigrid – fortfarande inte ihop

av tramsfrans
samirsigrid

Här kommer veckans uppdatering om Samir och Let’s Dance-Sigrids kärleksromans som alltså fortfarande inte existerar! Det här har blivit lite av en ofrivillig följetong på bloggen, men jag känner faktiskt ett ansvar att bevaka det här.

Samir och Sigrid åkte som bekant ut från Let’s Dance i fredags, men jag var för uppriven för att följa programmet eftersom jag trodde Gunilla Perssons katt Tusse var död. Det kändes smaklöst att kolla på glada dansprogram när man visste att något så fruktansvärt hänt på andra sidan jorden.

Att Samir och Sigrid har åkt ut ur Let’s Dance är inget som stoppar tidningarna från att fortsätta spekulationerna kring att de eventuellt kommer att bli ihop en dag. Tvärtom! Den senaste rubriken kommer från Expressen och handlar om att Arga Snickaren äntligen har gjort ett uttalande om den påstådda kärleksaffären. Det känns lite oklart att Arga Snickaren har gjort ett uttalande om en kärleksaffär som han själv inte ens är inblandad i över huvud taget, men okej.

”Vad gällande Samir och Sigrids påstådda romans så har Anders ingen aning om det kan bli något mellan dem efter deras medverkan. Han har dock sina förhoppningar.

– Jag vet ingenting men jag hoppas att det blir så. De är skitgulliga ihop, säger Anders.”

Det här börjar faktiskt bli löjligt. Snart har alla personer i hela Sverige uttryckt sin önskan kring att Samir och Sigrid ska bli ihop för att de är så otroligt gulliga. Man kan knappt gå utanför dörren utan att någon frågar vad man tycker om Samir och Sigrid. Missnöjet pyr i hela landet över att ingenting händer, och snart blir Arga Snickaren arg på riktigt!

De enda som inte verkar vilja att Samir och Sigrid ska bli ihop är Samir och Sigrid själva, och så här kan vi naturligtvis inte ha det. Jag tycker faktiskt att de får bjuda till lite grann nu och vara ihop i iallafall 2-3 månader. Det är faktiskt det minsta som de kan göra. All denna kvällstidningsrapportering får inte vara förgäves. Det är dags för Samir och Sigrid att ge något tillbaka.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Bea Blom
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB