Startsida / Inlägg

Samir Badran och Sigrid – fortfarande inte ihop

av tramsfrans

Foto: Magnus Sandberg

Jag fortsätter min rapportering kring det faktum att Samir och hans danspartner Sigrid i Let’s Dance fortfarande inte har blivit ihop. Hela Sverige känner sig bedragna och förda bakom ljuset över att det fortfarande inte har hänt något, men tidningarna fortsätter att skriva artiklar om kärlekssagan som alltså fortfarande inte existerar.

Sedan jag senast skrev om förhållandet som fortfarande inte existerar så har det hänt ett flertal saker. Samir gav Sigrid en puss en gång på en nattklubb för två veckor sedan! Äntligen så har vi något att jobba med! Alla som någon gång varit på nattklubb vet förstås att om man kysser någon på ett dansgolv så betyder det att man är ihop.

Det allra senaste som hänt är att Samir har lovat att göra ”en stor tatuering” på sitt ben till Sigrids ära om det går bra att dansa den här veckan. Expressen rapporterar:

”Då kommer hon få, faktiskt, en tatuering, för Let’s dance. Om jag kommer vidare från program sex. Då kommer jag tatuera hela mitt ben med en bild på henne, som ett minne från Let’s Dance, säger Samir Badran.”

Samir nöjer sig inte med att tatuera in någons namn. Att enbart använda bokstäver är inte tillräckligt. Det ska vara en BILD på Sigrid såklart, så att ingen ska kunna misstolka något!

Nu kanske ni tror att Samir verkligen börjar bli seriös med Sigrid och att deras ”förhållande” faktiskt är på väg någonstans. Det brukar ju vara så om man tatuerar in en annan person på benet. Isåfall har ni dock fel, för det har visat sig att Samir kan tatuera in lite vad som helst.

”Om ni vinner då?

– Alltså jag tror att den tatueringen räcker gott och väl för oss alla, säger Samir och visar upp några andra tatueringar:

– Här är från Parneviks. Här är från Paradise hotel, här har jag en som jag gjorde när Justin Bieber kom till Sverige.”

Ja ni ser ju själva. Samir tatuerar in vad fan som helst. Att han överväger att tatuera in Sigrid behöver alltså inte betyda något över huvud taget. En tatuering i Samir Badrans värld är ungefär som att köpa en ny tröja för oss andra.

Mitt tips till Samir är dock att han tar det lugnt med tatueringarna. Med tanke på att han är 27 år gammal så har han väldigt lång tid kvar i rampljuset, och om han ska göra en tatuering för varje tv-program som han är med i så kommer det krävas smart planering och kreativa lösningar för att få plats med allt i slutändan. Att tillägna ett helt ben till Let’s Dance i ett sånt läge känns inte som ett långsiktigt tänkande.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Bea Blom
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB