Startsida / Inlägg

Raseriet över Blondinbellas påskbesked

av tramsfrans

Det har verkligen varit en intensiv påsk i år. Det har varit så stressigt att Blondinbella inte ens har hunnit med att påskpynta hemma. Skandal!

”När jag kom innanför dörren idag insåg jag att vi har noll påskpynt hemma! Vi har liksom inte hunnit med. Förra året fick vi hjälp av Ida och då var det till och med fjädrar i våra träd i trädgården. Jaja, nästa år ska jag vara lite mer förberedd. Den är helgen vill jag bara vara hemma och pusta ut lite.”

Det här med Blondinbella och pynt på högtider har blivit lite av en följetong. Förra påsken anlitade hon sin personliga inredningsguru ”Ida Inreder” som fick smyga omkring i trädgården och placera ut påskfjädrar mot fakturabetalning, och i julas blev det rubriker när Bella plockade ner julpyntet redan på juldagen. Hela Sverige rasade, och faktumet att Bella fick bestämma helt själv när hon skulle plocka ner julpyntet i sitt eget hem kom som en chock för många.

Även i påsk så har Blondinbellas besked kring högtidspyntet skapat stor debatt i kommentarsfältet.

”Ja vad kan det ta att sätta i lite fjädrar i ett påskris ? 5 minuter! Herregud skippa dina ”spa och nagel,spray tan en gång i veckan så hinner du med även att ”påskpynta utan att låta andra göra allt åt dig.Måste vara väldigt trist för dina barn som aldrig är med och fixar till storhelgerna ?”

Ja, upprördheten är verkligen total. Tänk på BARNEN! Vad ska det egentligen bli av Bellas ungar som inte får påskpynta? Gillis gråter sig till sömns på nätterna över att han inte får sätta fjädrar i påskris. Ring omedelbart socialen!

”Om vi inte värnar om våra svenska traditioner och för dem vidare till våra barn kommer de att dö ut och snart firar väl 90% av svenskarna Ramadan istället.Att så många väljer att gå ur svenska kyrkan och väljer bort våra gamla traditioner kommer i längden att urholka samhörighetskänslan.”

Alltså det är ju inte någon nyhet att folk i kommentarsfält är sjuka i huvudet, men jag tror att den där kommentaren tog priset. Uteblivet påskpynt leder tydligen till att 90% av svenskarna firar Ramadan istället. Och allt är Blondinbellas fel! Tänk på samhörighetskänslan! Som alla vet så är ju påskpyntet det kitt som hållit ihop Sverige de senaste 200 åren.

Oavsett hur Blondinbella pyntar så blir det fel. Pyntar hon för mycket får hon kritik för att vara ytlig och överdriven, och pyntar hon inte alls så får hon kritik för att vara dålig mamma. Det går inte att vinna. Snart kommer det väl fram att köttbullarna på påskbordet var färdigköpta istället för egenrullade. Det finns bara ett ord, och det är SKANDAL!!!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Bea Blom
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB