Startsida / Inlägg

Kalle Zackari och Paolo Roberto i podbråk

av tramsfrans
zackari

Det absolut trendigaste man kan göra som svensk kändis idag är att snacka skit om någon annan svensk kändis i en pod och därefter leka överraskad och förvånad när det blir rubriker. Det verkar komma som en stor chock att någon faktiskt lyssnar på podcasterna som de gästar!

Förra veckan bråkade Little Jinder och Camilla Läckberg, och den här veckan så är det Kalle Zackari Wahlström och Paolo Roberto som tagit på sig ansvaret att ställa till med bråk i offentligheten. Kalle gästade Värvet och berättade där att han ibland går in på Paolo Robertos instagramkonto enbart för att reta upp sig själv. I podden säger han såhär:

”Han går upp jättetidigt på morgonen och tränar. Han står med knuten näve, ”04.30, löpning: Du väljer i dag vem du vill vara i morgon”. ”Det är du eller så blir du uppäten av vargarna”. Och det tycker jag är töntigt”

Jag har också tänkt på Paolo Robertos aggressiva träningsstil! Jag följde honom på Instagram ett tag men var tvungen att sluta eftersom det blev för jobbigt att varje morgon vakna upp till en 500 ord lång instagramcaption om vikten att ALDRIG GE UPP och att man fan MÅSTE SKÄRPA SIG. Annars blir det gastric bypass-operation innan man fyller 40!

Paolo har dock tagit väldigt illa vid sig av Kalles ord. Aftonbladet rapporterar:

”När Nöjesbladet pratar med Paolo Roberto förstår han inte ilskan som han får riktad mot sig.

– Jag gillar ju honom som person. Jag träffade honom häromdagen på ett event, han hade träning, jag hade träning, och jag dunkade honom i ryggen och sa ”du gör ett bra jobb”, och han gjorde samma sak, säger han”

Den falska ryggdunkningen! En heterosexuell killklassiker! Hur VÅGAR man dunka någon annan på ryggen om man verkligen inte menar det? Paolo har blivit förd bakom ljuset och sviken på de värsta av sätt. Många heterosexuella män kan inte tänka sig något mer traumatiskt sätt att bli bedragna på.

”– Man blir lite ledsam för att någon ler en i ögonen och dunkar tillbaka i ryggen och säger bra jobbat till mig också. Att man inte är man nog att stå upp för det man tycker. Om man inte tycker om det, säg det i ögonen då, för annars är man faktiskt en fegis, säger Paolo Roberto.”

Paolo Roberto är alltså på riktigt ”ledsam över att Kalle Zackari gett honom en eventuellt oärlig ryggdunkning och sagt ”bra jobbat” fast han kanske inte menade det på riktigt och är därför ”en fegis”. Alltså förlåt, men jag hade mer intressanta intriger på mellanstadiet än det här.

Jag tror dock att jag är något på spåren här. Nu ska jag vara riktigt fördomsfull och mossig här, men kan det vara så att Analyseringen Av Ryggdunkningen är den manliga motsvarigheten till att överanalysera SMS och klassiska tjejproblem som t.ex. ”varför hör inte X av sig?”. Jag tror faktiskt det!

Typ attjag kan inte förstå att han dunkade mig på ryggen och sa att mitt proteinpulver var bra när han inte tyckte det egentligen” är heterokillars motsvarighet till ”Varför skriver han att han inte vill definiera nåt när det står på Tinder att han vill ha förhållande?”. Det måste vara så!!!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Emelie Anderberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB