Startsida / Inlägg

Fredrik Eklund har släppt rosévin

av tramsfrans

Släpp allt du har, Fredrik Eklund har släppt ett rosévin! Om man får tro Fredrik Eklund själv så är det det BÄSTA VINET SOM NÅGONSIN TILLVERKATS! Såhär beskriver Fredrik själv sitt vin:

”A light breeze comes in from the Adriatic Sea. I stare into the sunset, and through the pink reflection of my glass of HIGH KICK Rosé, I think: this is life. This moment is what it’s all about. This is what I’ve worked so hard for. I’m finally here.”

Alltså, lugna ner dig Fredrik. Till och med jag tycker att det är överdrivet att säga ”This is what I’ve worked so hard for, I’m finally here” när man dricker ett glas ljummet rosé för 99 kronor flaskan? Okej att det är gott medett glas rosé, men det finns gränser.

Med tanke på att Fredrik sålt lägenheter för typ tusen miljarder så kommer det som en överraskning att hans mål med livet egentligen verkar ha varit att sippa på ett billigt glas rosé? Fredrik fortsätter:

”This wine started with a dream. A dream to enjoy my own premium Venetian rosé, a gorgeous bottle that symbolizes everything that I love about this life. A dream to celebrate it all with family and friends in the most exotic locations. A dream to enjoy it with the best food the world has to offer. And a dream to share with you.”

Allt med det här vinet är verkligen EXTREMT! Om man ska dricka det med mat så räcker det inte med en grillad köttbit och lite bearnaise på burk. Det ska vara THE BEST FOOD THE WORLD HAS TO OFFER!!! Jag tycker återigen att det känns lite smått hysteriskt när flaskan kostar 99 kronor. Det känns ännu mer deppigt när man tänker på att majoriteten som dricker vinet troligtvis kommer göra det på Ullareds campingplats med lite potatissallad och plastbestick.

”HIGH KICK Rosé is a light, fresh and elegant rosé with notes of strawberries, citrus and herbs. Serve cold with elegant dishes of seafood or Salad Niçoise with grilled tuna or enjoy on its own with good friends.”

Det verkar dessutom vara viktigt att man skriver vinets namn med VERSALER! Fredrik Eklund kommunicerar inte med gemener. Han bor faktiskt i NEW YORK och där är det bara VERSALER som gäller om man vill bli tagen på allvar!!! Det är bara mesiga svenskar och losers som använder gemener. Glöm aldrig det.

Jag återkommer till sommaren med en recension av HIGH KICK ROSÉ. Måste bara fundera på vilken mat jag ska äta till eftersom det måste vara THE BEST FOOD THE WORLD HAS TO OFFER!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Bea Blom
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB