Startsida / Inlägg

Uppdatering: Charlotte Perrellis tvättstuga

av tramsfrans

Charlotte Perrelli skrev om mitt inlägg igår och jag känner att jag vill bemöta det. Sen så vänder jag blad som kungen!

”Kunde inte undgå att se att han gjort ett inlägg om min renovering av tvättstugan hemma. Det roliga är att jag funderar på om han någonsin tvättat eller om någon annan sköter hans tvätt?”

Jag tvättar själv! Tyvärr, kan jag tillägga. Ni behöver inte oroa er. Det var fem år sedan jag flyttade hemifrån, men om jag hade haft råd att låta någon annan tvätta åt mig så hade jag ordnat det. Tyvärr så ligger det inte speciellt mycket pengar i ”blogga om kändisars tvättstugor”-branschen nu för tiden.

Eftersom han uppenbarligen inte ser skillnaden på en tvättmaskin och en torktumlare? Han tror att jag har 4 tvättmaskiner. Han skriver det flera ggr. 4 maskiner?”

Frågar ni mig så ser de i princip identiska ut bortsett från att maskinerna längst till vänster har något sorts lufthål, så jag antar att det är torktumlarna. Förlåt att jag inte är insatt i Siemens design av vitvaror. Borde givetvis ha gjort min research innan jag skrev inlägget på min satirblogg.

”De flesta klarar sig faktiskt på en maskin hävdar han. Beror inte det trams Frans på hur många man är i familjen? Om man är 2 el 4 så är det väl alldeles perfekt med en maskin. Men vi är 6 personer. Välinvesterade pengar för att få ett stort hushåll att fungera med andra ord.”

Nu står det ju visserligen högst upp i inlägget att maskinerna är sponsrade av Siemens…. Men okej.

”Nästa gång. Läs på lite bättre. Tänk att alla dessa får utrymme i tidningarna… det är faktiskt otroligt?”

Alltid lika kul när kändisar ifrågasätter orimligheten i att andra personer får utrymme i tidningarna när de själva också lever på att exponeras i media för banala saker?

Vad har vi lärt oss av det här? Jo, svenska kändisar och vitvaror är något av det känsligaste som finns att prata om i Sverige idag. Vi såg det när Arga Snickaren var hemma hos Anna Book och vi ser det nu hos Charlotte Perrelli. Kändisar blir helt tokiga när man ifrågasätter deras vitvaror!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Bea Blom
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB