Startsida / Inlägg

Samir Badran och Sigrid är fortfarande inte ihop

av tramsfrans

Det fortsätter att rapporteras kring att Samir Badran och hans danspartner Sigrid Bernson i Let’s Dance fortfarande inte har legat med varandra. Hela Sverige väntar otåligt på att något ska hända! Det senaste som hänt i dramat är att Samir nu har lämnat besked att han inte ska ligga med henne just nu, men eventuellt i framtiden. Hänt har pratat med Samir.

”-Både hon och jag vet att man inte ska förstöra jobb med sånt där. Jag orkar inte att det blir stelt efteråt, så jag brukar aldrig ragga under mina jobb oavsett hur snygga tjejerna är.”

Verkligen ädelt och gulligt av Samir att inte ragga när han är ute på jobb. Otroligt omtänksamt och fint att inte försöka ligga med folk på jobbet. Det måste verkligen vara en prövning!

”Samtidigt vill han inte stänga några dörrar för vad som kan hända när kamerorna slocknat.

– Efter Let’s Dance är det en annan sak. Jag vill inte dissa grejen, jag tycker ju om henne. Och hon är jävligt snygg. Men som sagt, jag fokuserar först på jobb och sen får vi se.”

Alltså jag förstår inte varför Samir ska prata med alla tidningar om att han och Sigrid eventuellt ska inleda en relation och ligga efter att Let’s Dance tar slut? Ungefär som att han är skyldig att berätta för hela Sverige att de KANSKE ska börja dejta efter att säsongen är över. Hon är ju faktiskt ”jävligt snygg”.

Det är ju inte direkt en nyhet att kändisar tycker om att kommunicera sitt privatliv genom skvallerpress, men jag tycker ändå det är jättekonstigt att Samir gör såhär. Vill man bli ihop med någon så är det kanske inte jättelyckat att först gå ut med det till tidningarna innan man ens har börjat träffas. Bara ett litet tips!

Och vad säger Sigrid? Om jag hade jobbat med en kille så hade jag tyckt det varit jobbigt om han hela tiden sa till tidningar att vi eventuellt ska bli ihop, men inte nu, fast kanske senare!!! Det är ju verkligen något som kan skapa den stela stämningen som Samir är så otroligt rädd för. Fortsättning följer!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Bea Blom
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB