Startsida / Inlägg

Recap: Calle och Anitha Schulman efter separationen

av tramsfrans

Ingen kan väl ha missat att Calle och Anitha Schulman har skilt sig. Tråkigt såklart. Något som dock är glädjande är att de båda har hittat nya ragg på REKORDTID! Nedan kommer en recap och ungefärlig tidslinje.

2 december 2016: Paret går ut på Instagram och berättar att de ska separera ”helt utan dramatik”. Detta efter att ha synts i Anitha Schulmans komediserie ”Mammor” på TV3 där de vid ett flertal tillfällen skämtat om att separera.

31 januari 2017: Skilsmässohandlingar lämnas in till tingsrätten.

13 mars 2017: Aftonbladet rapporterar att Calle Schulman träffat en ny tjej som heter Sandhra. När Nöjesbladet ringer upp säger Calle ”jag kan bara säga att det stämmer att jag träffar henne, det är allt jag kommer säga om det som det är nu. Jag vill ligga lågt om det här”.

15 mars 2017: När Calle sa att han skulle ”ligga lågt om det här” så menade han tydligen bara de kommande två dagarna. Därefter gästade han podcasten Livshjulet och gick ut med att han ”vill ha fler barn” men samtidigt inte ”jinxa något” med Sandhra. En bra början om man inte vill ”jinxa något” brukar vara att inte tala ut om sina nya relationer i kvällstidningarnas poddar, men vad vet jag!

16 mars 2017: Anitha Schulman ska inte vara sämre. Två dagar efter att Calle går ut med nyheten att han träffat någon ny så berättar Anitha Schulman samma sak i sin pod! De har ”dejtat ett tag” och redan hunnit med att åka till Rom tillsammans och allt är givetvis jättebra och helt fantastiskt men Anitha är samtidigt väldigt mån om att skydda sitt privatliv så hon introducerar ingen ny i sitt liv som inte behövs där fysiskt och det kanske inte ens är säkert att det blir något men Anitha vill bara verkligen berätta att hon gillar den nya killen men att hon inte tänker gå ut med vem det är, och förresten kanske det inte blir något seriöst av det över huvud taget, det får vi se senare. Puh! Hoppas att ni hängde med!

Det är verkligen imponerande hur fort folk går vidare från sina ex nu för tiden! Jag kan fortfarande vara ledsen över att det tog slut med mitt ex i september förra året, men bläcket hann knappt torka på skilsmässopapprena innan Anitha åt glass vid Fontana di Trevi och Calle hintade om nya barn med Sandhra. Jag vet såklart ingenting om hur det egentligen ligger till, men det känns intressant att de båda som av en händelse berättade om sina nya dejter med två dagars mellanrum. De var bara tvungna att dela med sig av det nu nu nu!

Nu kanske vissa av er tycker jag är elak som raljerar kring andra personers privatliv, men jag kan känna att om man absolut MÅSTE berätta för hela världen att man träffat någon ny så får man leva med att folk pratar och skriver om det. Ingen har ju tvingat dem att berätta om att de precis börjat dejta någon ny.

Nu verkar det dock vara någon sorts tävling vem som gått vidare snabbast. Weekend i Rom och eventuellt nya kärleksbarn! Jag längtar redan efter att se vad nästa drag ska bli!  Chicken race mot avgrunden! Vinnaren blir givetvis den som gifter sig snabbast med någon ny. Jag hoppas på sommarbröllop i Provence!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Patrik Jäverbo
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB