Startsida / Inlägg

Ny säsong av Wahlgrens värld!

av tramsfrans

Foto: Christian Johansson

Goda nyheter för alla er som bara inte kan få nog av familjen Wahlgren………………………. Hehe. Wahlgrens värld ska få en ny säsong på Kanal 5, och inspelningarna har redan börjat!

Även den här säsongen ska fokusera på att familjen Wahlgren faktiskt är en HELT VANLIG familj precis som oss alla andra! De är så otroligt normala att det nästan är lite obehagligt ibland. Det här har kommit som en stor chock för hela svenska folket. Pernilla kommenterar:

”Jag tror att det är ganska ovanligt att man vågar visa att allt inte är perfekt bakom ytan. Vi har inte välstädat, vi bråkar, tjafsar och gråter. När folk kommer fram säger de ofta att vi också har en enorm kärlek och värme i familjen och att vi är oss själva.”

Folk har så låga krav på kändisar nu för tiden. Det räcker med att Pernilla Wahlgren säger att hon inte har det städat hemma för att folk ska tokhylla hennes starka ställningstagande mot dammråttorna. Och folk som inte känner Pernilla kommer fram till henne och säger att hon är sig själv på tv, för det vet ju de som inte känner henne!

”Det var en Lidingömamma som kom fram till mig och sa att ’jag och min tonårsdotter sitter och kollar på ert program tillsammans och sen diskuterar vi’. Folk säger att det är skönt att någon visar hur det verkligen är eftersom att man, på den här fina ön, inte pratar om sånt, säger hon”

Det kanske är jag som är dum nu, men finns det verkligen en kultur som säger att man inte får prata om att tonåringar är jobbiga? Det är väl det enda folk pratar om! Och alltså, Bianca Ingrosso är 22 år gammal? Hon har inte varit tonåring på fyra år!

”Responsen har varit hundraprocentigt positiv från alla håll och kanter. Vi är ju bara oss själva. Vårt liv är inte direkt inrutat, kalt eller perfekt. Det är ju lite kaosigt och jag har ingen direkt koll på vad jag ska vara nästa dag”

Pernilla vet aldrig var hon ska vara någonstans nästa dag. Så himla tokigt! Det enda man verkligen vet i familjen Wahlgren är att Benjamin kommer laga pasta till middag ikväll. Precis som dagen innan och dagen innan det. Han är så bra på att koka pasta att det är helt sjukt!

Det här känns nästan lite töntigt att påpeka, men alla som kan något om teve vet ju att reality också är extremt redigerat. Pernilla kan hävda att hon har det hur kaosigt som helst hemma, men inget material kommer med av en slump. Har man filmat 500 timmar så är det de 10 timmarna där de är ”skönast” som kommer med.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Bea Blom
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB