Startsida / Inlägg

Kärleksryktena kring Sigrid och Samir

av tramsfrans

En av vårens hittills mest omskrivna kärlekshistorier som hittills inte har hänt måste vara den mellan Samir Badran och hans danspartner Sigrid Bernson i Let’s Dance. ALLA tidningar har skrivit om den och INGENTING har hittills hänt!

Skärmavbild 2017-03-18 kl. 10.34.09

 

Skärmavbild 2017-03-18 kl. 10.36.10

 

Skärmavbild 2017-03-18 kl. 10.37.34

 

Skärmavbild 2017-03-18 kl. 10.38.34

Ja ni ser ju själva. Spaltmeter efter spaltmeter om Sigrid och Samir men så har de inte ens gjort något! Ingen av artiklarna säger NÅGONTING över huvud taget förutom att Samir sa en sak i en radiointervju en gång.

 

Vet ni vad det här börjar likna? Jo, rapporteringen kring Sigrid Bergåkra och Erik under Bonde söker fru i höstas! Ni minns den hösten när hela Sverige gick in i någon sorts psykos och inte kunde få NOG av att få läsa om en romans som inte ens var på riktigt. Ni kanske minns att Expressen rapporterade om det 27 gånger? Det är verkligen något speciellt med kvinnor som heter Sigrid!

Det här har faktiskt potential att utvecklas till något ännu mer omfattande. Med tanke på att Let’s Dance hittills bara har pågått i 2 veckor så har vi ungefär tio veckor kvar av rapportering kring att Samir och Sigrid eventuellt är sugna på varandra. Ta ett djupt andetag och förbered er! Svenska folket är helt tokiga i tjejer som heter Sigrid, och klickar på alla artiklar de ser tills de får musarm.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Patrik Jäverbo
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB