Startsida / Inlägg

Carola bestulen i Sydafrika

av tramsfrans
158f80b4-ee8f-4fc9-ac00-f696c6489938

Nu för tiden så bor Carola Häggkvist i Sydafrika för det mesta. Det verkar som att hennes tunnelbaneresa under snökaoset i november blev droppen som fick bägaren att rinna över och fick henne att lämna Sverige för evigt. Aldrig igen!

I helgen så upplevde Carola ytterligare ett stort bakslag. Hon har fått inbrott i sin bil av onda, hedniska krafter! På sin Facebook berättar hon själv om traumat:

”Grace.. Vilket vackert ord. Nåd, så lätt att glömma om man inte själv fått uppleva den! Vi behöver mer av just nåd i våra liv idag. Min helg har varit ’hectic’ kan man säga. Flera intressanta incidenter har hänt men jag väljer lyfta fram denna just nu. I fredagskväll fick jag inbrott i bilen samtidigt som jag gick på ’röda mattan’ i Down Town för med min väninna och smyckesdesigner Charmaine Taylor (Legacy Collection) medan 3 svenska tjejer var tillsammans med Zoe på kul matmarknad med min bil i byn där vi bor.”

Nu kan man inte ens gå på röda mattan-mingel längre utan att bilen blir rånad! Aldrig får man ha lite trevligt i Down Town tillsammans med Charmaine från Legacy Collection.

”Bytet blev kanske inte det kap som tjuven hade hoppats på. Men ändå en bag med mitt favoritsmink från bla Emite försvann och min stora Plain Vanilla klädpåse med träningskläder.”

Vet inte riktigt vad tjuven hade förväntat sig att hitta i Carolas bil? Femhundratusen i kontanter och ett halvt kilo diamanter? Nu blev det bara en ”Plain Vanilla klädpåse” med Carolas träningskläder.

”Hela helgen har jag åkt omkring med en krossad sidoruta för att jag prioriterat annat, som å bla leta kyl o frys till min trädgårdskilles familj som bor i kåkstaden då han blev bestulen på den och massa kläder då de sprang ut för å hjälpa till i den stora branden!!”

Man måste ändå älska Carola för att hon åkt runt med krossad sidoruta i KAPSTADEN för att hon ”prioriterat annat”. Bara Carola kan vara så obrydd. Jesus åkte faktiskt också runt med krossad vindruta redan för tvåtusen år sen.

Därefter så inträffar ytterligare ett drama som tar ungefär 500 ord för Carola att förklara, men jag sammanfattar det för er. Carola blir stoppad av en parkeringsvakt och hon ser att han har på sig hennes stulna träningströja, han påstår att han har hittat den i ett buskage, Carola tror honom och låter honom behålla den eftersom siffrorna på den motsvarar ett av Carolas bästa bibelord (Johannes 3:16, ”Ty så högt älskade Gud hela världen”). Hoppas att ni hängde med!

”Han verkade lite osäker ett tag om jag skulle vilja ha tillbaka den ..men jag sa att den får gärna sitta kvar på honom. Joh:316 .. forts: att Han gav sin ende son för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad men ha evigt liv.’ Klart man vill vara generös!”

Älskar att Carola jämställer att en parkeringsvakt fick behålla hennes svettiga träningströja med att Gud gav bort sin enda son! Träningströjan får evigt liv!

”Nästa gång lämnar vi ALLT i bagageluckan aldrig något kvar när man lämnar bilen. Så tacksam att passet hittades.. (Och jag som snart ska hem till Sverige på en liten visit.) Allt samverkar till det bästa.. Grace.”

Ska börja avsluta alla mina blogginlägg med ”Grace” från och med nu. Perfekt! För övrigt så är jag överraskad över att Carola över huvud taget äger ett pass. Jag trodde hon reste fritt över hela världen utan att behöva legitimera sig alls!

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB