Startsida / Inlägg

Blondinbellas lön

av tramsfrans

Blondinbella har ÄNTLIGEN avslöjat vad hon tjänar på bloggen! Vi är många som har haft svårt att leva våra liv under tiden som vi svävat i ovisshet, men nu har vi alltså äntligen fått besked. Aftonbladet rapporterar:

”När en av läsarna gissade att bloggens omsättning låg på mellan 400 och 500 000 i månaden vågade Löwengrip berätta sanningen.

‘Visste inte om jag vågade berätta först men såg att de redan var ute. 500 000- 600 000 kr i månaden’ skriver hon som svar.”

Personligen så tyckte jag inte att det var så farligt. Det borde vara ÄNNU mer, med tanke på hur många inlägg som är sponsrade! Ja, jag är faktiskt lite besviken. Vet ni hur dyrt det är att vara bloggare eller? 500.000 räcker ju knappt till ett månadskort på Sturebadet.

”Löwengrip gratuleras av läsarna och passar då på att säga att det är fler som ska ha lön på summan och inte bara hon.”

Ja ni ser ju själva, 500.000 kronor är INGENTING om man dessutom ska dela på det med andra. Iallafall inte efter att alla arbetsgivaravgifter och skatter har blivit inbetalda. Det blir väl typ hälften kvar? Det är knappt att det går ihop över huvud taget! Iallafall inte om drömmen att bli fixad av en privat sminkös varje morgon ska bli verklighet. Vet ni vad det kostar med eyeliner och foundation? Skitdyrt!

Som tur är så har ju Blondinbella fyra andra bolag att falla tillbaka på, så det kanske går ihop ändå trots allt. Jag hoppas det iallafall. Livet som economista är verkligen inte en dans på rosor alla gånger.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Patrik Jäverbo
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB