Startsida / Inlägg

Blondinbella och Odds turbulenta period

av tramsfrans
bella

Ingen kan väl ha missat Blondinbella och Odds ”tuffa period”! Varje dag utan ett tydligt besked från Bella om hur det ligger till har varit en fruktansvärd prövning för mig. Jag har haft många sömnlösa vaknätter och gjort excelfiler där jag kalkylerat alla möjliga scenarion till vad felet kan vara och vad som ska hända härnäst. Nu är dock allt frid och fröjd igen hemma hos Bella och Odd!

”Jag sa ju innan jag åkte till Thailand att Odd och jag har haft det lite tufft men att vi tagit oss igenom det. Det var viktigt för mig att Odd och jag hann landa i allt innan jag kunde svara på era frågor. Och en var ju om Odd jobbar kvar här och nej det gör han inte. Vi hade olika uppfattningar kring hur det fungerade och när han valde att sluta kom det som en chock för mig. Men Thailandsresan kom vid en bra tidpunkt och vi behövde tiden att få prata ut ordentligt. Vi har haft en väldigt enkel och smidig relation under våra fem år ihop och samtidigt fått två barn tätt så att en dipp skulle komma var väl nu i efterhand inte helt orimligt. Ibland behöver man få ställa allt på sin spets för att inse vad man har ihop.”

Det har varit många turer fram och tillbaka, men det som varit mest chockerande var ändå att Odd sa upp sig från Bellas företag utan att ha något annat jobb att gå till. Något som kom som ”en chock” för Bella. Hur kan man inte vilja jobba på ett hudvårdsföretag som vill sälja handkräm i Saudiarabien och ha sin fru som chef?!

Eftersom Bella varit så sparsam med att berätta saker så har ryktena florerat fritt i kommentarsfältet kring vad som kan ha gått fel. Mitt favoritrykte som INTE visade sig vara sant var att Odd inte var med på deras Thailandsresa bara för att hon inte la upp någon bild på honom. Rimligt!

”Jag väljer att lämna det där och strunta i detaljer om alla turer. Men under vår tuffa period har det varit svårt att vara personlig i bloggen och det är väl det ni har märkt. Hur som helst är det betydligt bättre hemma nu och det är vi väldigt tacksamma över.

Nu väntar jobb för mig, vi hörs senare!”

Det här är så typiskt Blondinbella! Efter typ två månaders hintande kommer ett stort antiklimax. Allt är superbra igen och på jobbet så går det också helt fantastiskt.

Jag vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig, men jag känner mig lurad och förd bakom ljuset! I egenskap av bloggläsare som aldrig träffat henne så vill jag givetvis veta ALLT och få samtliga detaljer om vem som har gjort vad. Det är väl ändå inte för mycket begärt?

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Bea Blom
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB