Startsida / Inlägg

Pernilla Wahlgrens rörmokarreklam

av tramsfrans

Om det är något som svenska kändisar ALDRIG vill riskera att gå miste om så är det att göra reklamsamarbeten på Instagram för tveksamma ändamål. Oftast så handlar det om att man ska köpa kläder/inredning/vin/mat eller andra shabby chic-artiklar till överpris från deras egna eller deras kompisars företag, men Pernilla Wahlgren har tagit det ett steg längre. Hon gör till och med reklam för rörmokare!

Skärmavbild 2017-02-25 kl. 10.55.14

”Nu jäklar ska vi få svar på varför det är stopp i mitt avlopp. Älskar rörmokare som har med sig Gastroskopisk kamerautrustning för avlopp! #svanströmselochvvsab #bästahantverkarnaistada”

Alltså, jag förstår inte hur det här går till? Är det Pernilla själv som tar initiativet och föreslår att hon ska göra ett reklaminlägg på Instagram när hon tar kontakt med sin lokala rörmokare? Får hon någon rabatt? Är det rörmokaren själv som säger ”Vore det inte trevligt om du la upp en bild på Instagram när vi rensar ditt avlopp från könshår och gamla matrester?”.

Det måste vara SÅ jobbigt att inte kunna lösa enkla problem i hemmet utan att göra ett samarbete på Instagram av det. Tänk om jag skulle börja ragga efter samarbeten på Instagram nästa gång som det blir stopp i min golvbrunn! Då skulle det aldrig bli fixat.

En snabb titt på hashtagen #svanströmselochvvsab visar att det enbart är Pernilla Wahlgren i hela världen som använder den. Tre gånger det senaste halvåret har hon haft glädje av deras tjänster!

Jag vet inte om Pernilla och grabbarna på Svanströms El och VVS känner varandra sedan tidigare men jag tycker iallafall att det är konstigt att inte ens kunna rensa avloppet utan att göra ett samarbete på Instagram av det. Men det får man väl inte säga i det här landet längre!!!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Bea Blom
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB