Startsida / Inlägg

Flydde till Dublin

av tramsfrans

Nej jag har inte dött, jag är bara i Dublin! Bestämde mig för att fly landet bara för att slippa undan manuset till Melodifestivalen imorgon. Känner jag mig själv rätt så kommer jag ändå kolla på en svajig SVT Play-stream på hotellet och dricka ljummet bubbel ur muggen man brukar ha tandborsten i, men whatever.

Det är iallafall vår här! Jag kom hit i gryningen och har redan gått på whiskeyprovning, ätit en hel klyfta vitlök (?) och blivit utskälld av lokalbefolkningen på Tinder. Gillar ändå Dublin hittills! Hela stan är ungefär som en enda stor svensexa som spårat ur.

Verkar inte ha missat så mycket hemma i Sverige. Såg att Thorsten Flinck hoppat av Let’s Dance pga ”hälsoskäl”. Det måste ju vara första gången någonsin som Thorsten Flinck tar ett ansvarsfullt livsbeslut och tänker på sitt eget välmående, så grattis! Ikväll tar jag ett glas för Thorsten. Det borde ni också göra.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Patrik Jäverbo
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB