Startsida / Inlägg

Danny Saucedos pappalängtan

av tramsfrans
Skärmavbild 2017-02-19 kl. 12.23.31

Nu har det hänt igen, Danny Saucedo har gjort en intervju och pratat om hur gärna han vill bli pappa! Detta skedde senast i oktober, och då lät det såhär:

”Men Danny, som fyllde 30 i februari, vill inte att Molly ska känna sig stressad över att dra igång barnalstrandet alltför tidigt.

– Nu känner jag mig mogen men måste såklart vänta på att även Molly känner sig redo. Hon är ju sex år yngre än vad jag är, 24, så jag vill inte sätta någon press på henne.”

Känn ingen press Molly, men jag pratar i alla intervjuer jag gör om hur gärna jag vill bli pappa och att vi borde skaffa barn snart, hoppas att det är lugnt! Jag vill ju inte stressa dig, men det är bara Aftonbladet och Expressen och halva Sverige som jag säger det till.

Nu har Danny även varit med i Nyhetsmorgon och berättat om sin pappalängtan! Bara så att ingen ska kunna missa det! Såhär sa han igår:

”Det är nästan så det är ohälsosamt. Jag har så mycket planer på hur jag ska bli som pappa. Jag vill ha ett barn med Molly att kunna älska ihjäl. Jag kanske har för höga krav. Jag ser fram emot att fostra en människa som blir bättre än mig, säger han till programledaren Jenny Alversjö” 

Är det inte lite konstigt att Danny pratar med hela Sveriges samlade mediekår om hur gärna han vill bli pappa? Är det inte en konversation som han borde ha med Molly istället för med Jenny Alversjö i Nyhetsmorgon? Eller kommunicerar han och Molly enbart med varandra genom Nyhetsmorgon och löpsedlar nu för tiden?

Om jag hade varit Molly hade jag tyckt det varit lite halvjobbigt om min kille pratat i Nyhetsmorgon om hur gärna han vill jag ska bli gravid, men det kanske bara är jag!

Aja. Nu vet iallafall hela Sverige att Danny vill göra Molly gravid. Känn ingen press Molly!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Bea Blom
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB