Startsida / Inlägg

Arga snickarens ilska mot Agneta Sjödin

av tramsfrans

Jag kollar inte så ofta på Fångarna på fortet. Främst för att jag inte är en barnfamilj i Skövde. Som tur är så ÄLSKAR tidningar att rapportera om allt som händer i varje avsnitt av Fångarna på fortet, och igår verkar det äntligen ha hänt något spännande. Arga snickaren blev arg! Vilken överraskning! Den här gången var det Agneta Sjödin som hamnade i skottlinjen. Expressen rapporterar:

”Medan han balanserar ut på stången försöker Agneta Sjödin snällt att peppa och uppmuntra honom, med ord som ‘bra’.

Men när hon ger honom tips, som att ‘du har bara en chans att fånga trapetsen’, ilsknar ”Arga snickaren” till.

– Ibland ska du vara tyst Agneta!”

Älskar det här! Det krävs rätt mycket för att man ska kunna bli arg på Agneta Sjödin eftersom hon känns ungefär lika provocerande som ett glas vatten, men om det är någon i det här landet som ska bli det så är det givetvis Arga snickaren. Ingen går säker!

”Lagkamraternas stöttande ord stör han sig inte på, men när Agneta Sjödin fortsätter att säga vänliga saker, brister det för honom, uppenbart irriterad över programledarens försök.

– TYST NU AGNETA, skriker Anders Öfvergård.”

Riktigt starkt tv-ögonblick om ni frågar mig. Det är inte ofta någon ber Agneta Sjödin att hålla käften. Hon får sluta vara så jävla trevlig hela tiden för att inte göra Arga snickaren arg? Skärp dig Agneta! Sluta vara så glad och peppande, fattar du inte att Anders blir arg?

Personligen så tycker jag det hade varit roligare om Agneta och Gunde började ha en mer psykiskt terroriserande approach i Fångarna på fortet. Typ att de börjar skrika ”det här kommer du aldrig klara!” och ”du är värdelös!” istället för peppande glada ord. Det tål att tänkas på iallafall!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB