Startsida / Inlägg

Gunilla Perssons kändistårta

av tramsfrans

Det är mycket Gunilla Persson här på bloggen. Jag tror jag har en Gunilla Persson-period just nu, och vem har inte gått igenom en sån någon gång? Det går ju lite upp och ner med svenska kändisar, precis som med resten av livet. Ibland vill man inte skriva om NÅGOT annat än Kikki Danielsson, och vissa gånger så händer ingenting alls! Svenska kändisar är ett ekosystem i ständig förändring.

Dagens viktigaste Gunilla Persson-nyhet handlar om att hon numera har blivit med egen tårta! För att inte förvirra i onödan så har tårtan döpts till ”TheGUNILLA-tårtan”. Gunilla berättar stolt på Instagram:

thegunilla

”Mina kära vänner och fans. Nu MÅSTE ni smaka min tårta ‘theGUNILLA’ tårtan som finns att köpa på Östermalm i Stockholm. Gör livet till en fest och smaka även en bit av tårtan för 60 kr biten. Går även att beställa”

Bra och viktigt att tårtan heter theGUNILLA-tårtan så att man inte missförstår och tror att tårtan är till för någon annan Gunilla. Det är ju givetvis THE Gunilla, och ingen annan! Ska man göra sin egen tårta så är det viktigt att vara tydlig.

Ställer mig dock tveksam till att tårtans mönster är samma som en av Gunillas klänningar? Det är faktiskt lite konstigt att vilja göra en tårta av en balklänning med tillhörande blombukett. Typ ”åh vilken vacker klänning och blombukett, det här måste vi genast göra en tårta av!”.

Det kan dock vara så att Gunilla eventuellt har startat en helt ny kändistrend nu? Kändistårtan! Tidigare har kändisar först och främst sålt vin, och jag kan inte komma på någon som har gett sig in i konditoribranschen tidigare? Konstigt egentligen, för alla älskar ju tårtor!

Foto: SVT

Jag har funderat en hel del på vilka andra kändisar som också skulle kunna bli med tårta, och kom att tänka på Leif GW Persson. Tänk er en Leif GW Persson-tårta! Den hade kunnat bestå av en mörkgrön väst i marsipan, en gräddig insida fylld med Baileys och ett par glödande cigg som dekoration istället för levande ljus. Den perfekta födelsedagstårtan!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Patrik Jäverbo
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB