Startsida / Inlägg

Carolas reality-rykte

av tramsfrans

Foto: Sveriges Radio

Jag vet inte om det här ska ses som ett löfte eller ett hot, men källor hävdar att Carola vill ha sin egna realityserie! Nöjesbladet rapporterar:

”Efter Pernilla Wahlgrens och Bianca Ingrossos, 22, succé med ”Wahlgrens värld” på Kanal 5 tycks nu svenska kändisar stå på kö för att få göra egna realityserier. Enligt Nöjesbladets källor har flera kända svenskar hört av sig till produktionsbolag och tv-kanaler.

Flera av Nöjesbladets källor nämner Carola Häggkvist, 50, som en kandidat för en kommande realityserie.

– Carola är en av dem som har hört sig för, säger en källa.”

Hade ÄLSKAT en reality med Carola! Den som älskat det allra mest hade dock troligtvis varit Carola själv. Det var ju trots allt hon som filmade sig själv när hon åkte tunnelbana och la upp på Facebook så att folk skulle få se hur tokigt det var.

”En annan person med god insyn betonar att det snarare är tv-kanaler och produktionsbolag som har jagat Carola för att få henne att ställa upp i en realityserie.

– De har jagat Carola för dokumentärer och realityserier i flera år. Möjligen kan det vara så att succén för Pernilla har öppnat lite dörrar. Det kanske har gjort Carola nyfiken. I alla fall lär det få fler kända svenskar att våga hoppa på såna här grejer”

Om Carola hade velat ha en realityserie så hade hon troligtvis redan haft det. Jag antar att det är så. Tror inte direkt att Carola behöver ringa runt och tjata hos olika tevekanaler för att få uppmärksamhet. Hon har troligtvis inte hört av sig till Arga Snickaren V.I.P och klagat på sina vitvaror iallafall.

Det som är mest intressant med det här är dock att familjen Wahlgren plötsligt betraktas som en förebild? Trodde aldrig att den dagen skulle komma!

Personligen så förstod jag aldrig riktigt grejen med Wahlgrens. Det kändes mest som att serien gick ut på att Pernilla Wahlgren skulle omyndigförklara sig själv så mycket som möjligt på 40 minuter. Typ skryta om att hon inte vet vart kopplingen på bilen sitter och kokettera med att hon inte har sinne för pengar och att hon måste ringa sin revisor varje gång hon behöver pengar eftersom hon inte kan hantera sitt bankkonto själv. Sånt älskar tydligen svenska folket!

Om Carola trots allt ska få en reality så vill jag att det ska vara som Big Brother. Montera upp 50 kameror i brommavillan plus husbilen och sälj 24/7-abonnemang för 299 kronor i månaden för fri tillgång till hela Carolas liv on demand. Jag hade tecknat upp mig på minst 36 månader.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Malin Wandrell
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB