Startsida / Inlägg

Raseriet mot Blondinbellas julpynt

av tramsfrans

Foto: Pontus Orre

Stoppa pressarna, hela Sverige RASAR över att Blondinbella redan har plockat bort allt julpynt hemma! Bella skrev såhär på juldagen:

”Julen är redan borta hos oss. Granen fick ryka imorse och även de mesta utav pyntet. En julblomma kvar. Typiskt Odd och mig, fort ska det gå men det är tur att vi är lika på den punkten.”

Det här fick naturligtvis kommentarsfältet att koka. Hur vågar Blondinbella bestämma själv när hon ska ta ner sitt eget julpynt i sitt eget hem?!?!? Skandal!

”Julpyntet redan?? Herregud.. julen har precis börjat fine om det hade varit 28 men nu?? enligt kristen tradition kom jesus barnet natten till den 25 och det är därför julen är den 25 i många andra länder”

Ja precis, tänk på JESUS! Hur vågar hon skända Jesus genom att plocka ner julpyntet på hans födelsedag? Inte nog med att han blev uppspikad på ett kors och dog, det här tar fan priset. Vissa människor har verkligen ingen skam.

”Tråkigt för barnen att ta bort julen direkt och inte låta den få vara kvar till i alla fall annandagen”

Hur ska det egentligen gå för Gillis och Sally? Tänk att växa upp i ett hem där julpyntet plockas ner redan på självaste juldagen? Sally är snart två år gammal, förstår ni inte vilka effekter det här kommer få för hennes framtida välmående? Ring soc innan Gillis börjar skriva förordet till sin självbiografi där han gör upp med sina julpyntshatande föräldrar.

”Men julen är ju nu? Varför julpynta i november för att sedan plocka bort allt lagom till när julen ska firas? Vad blir nästa steg? Påskpynta i februari för att fira påsken innan påskafton, och istället fira midsommar på påskdagen?”

Att plocka bort julpyntet tidigt är precis som att fira midsommar på påskdagen enligt svensk kommentarsfältslogik! Det vet väl alla?

Märkligt att gå all in långt i förväg och sen städa ut julen efter dess första dag! Juldagen och annandagen är väl minst lika juliga.
Hört talas om ”tjugondag Knut, dansar julen ut”
Hade tippat på att ni skulle bjuda in grannbarnen och kompis barnen på en klassiskt julgransplundring.

Riktigt kränkande att inte grannbarnen och kompisbarnen får komma på en klassisk julgransplundring på tjugondag knut? Det känns supertrist att Bella och Odd ska förstöra julfriden för halva Lidingö på det här sättet. Själviskt och egoncentriskt!

”T.o.m. du Isabella måste erkänna att det är KONSTIGT att städa undan julen på JULDAGEN. Inte bara att juldagen ännu är juletider med stort J, men att juldagen är till för att man bara ska ta det lugnt och njuta.”

På juldagen ska man ta det lugnt och njuta! Och ”ta det lugnt och njuta” är tydligen samma sak som att kommentera en främmande persons blogg och kritisera att den redan tagit bort julpyntet. Rimligt!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB